La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 13/07/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El número de pacients ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella ha augmentat en els darrers dies en 14 persones. Des del darrer recompte fet públic (8 de juliol), a l’Hospital de Calella hi ha 8 nous positius ingressats, entre els quals hi ha els tres casos que es van detectar a la segona planta del centre aquest dissabte entre els pacients ingressats no Covid.
A l‘Hospital de Blanes s’han registrat 9 ingressos i 2 altes, una de les quals ha estat un trasllat en un altre centre. En total, hi ha 26 persones entre els dos centres hospitalaris que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

-A Arenys de Mar han començat les gestions per teixir una xarxa de voluntariat per costudiar el niu que una tortuga babaua ha fet aquest cap de setmana a la platja de la Picòrdia del municipi. La tortuga ha posat 142 ous que de moment estaran custodiats per la policia local durant els 60 dies previstos per a la seva eclosió. És el quart niu de tortuga babaua detectat, aquesta temporada, a Catalunya.


Publicitat

-I la Festa dels Empestats de Malgrat de Mar arriba enguany a la desena edició. Aquest dimecres a les vuit del vespre s’obren les reserves per a la visita teatralitzada que escenifica com va viure el municipi la pandèmia de la pesta bubònica del segle XVII. La festa tindrà lloc el 31 de juliol al vespre.

-El castell de Montsoriu, a Arbúcies, ampliarà els dies d’obertura al públic durant els mesos d’estiu, concretament fins al 12 de setembre. D’aquesta manera, el castell romandrà obert al públic cada setmana de dimecres a diumenge, de les deu del matí a les set de la tarda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*