La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 12/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 31 i 32 anys i veïns de Viladecans per cultivar 2.594 plantes de marihuana en un mas de Riudarenes. Segons informa la policia en un comunicat, a principis de setembre, els agents van començar a sospitar que en aquesta casa s’hi podria cultivar marihuana. El 9 de novembre, els Mossos d’Esquadra van fer una entrada i registre al mas, amb autorització judicial, on van localitzar les plantes i 5.555 euros en efectiu. Els detinguts han sortit en llibertat provisional.

-L’economia de la comarca de la Selva es va contraure un 15,4% l’any 2020 arran de la crisi de la Covid. Ho diu l’Anuari Econòmic Comarcal BBVA que s’ha publicat aquest dijous. La Selva és la tercera comarca catalana que més va patir els efectes de la crisi derivada de l’aturada econòmica del 2020 provocada per la pandèmia. Per davant se situen la Vall d’Aran i el Baix Empordà.


Publicitat

-Al Maresme, el Consell Comarcal posarà en marxa una prova pilot per reutilitzar l’aigua de la depuradora de Mataró. El projecte compta amb un pressupost de 287.000 euros i si els resultats són satisfactoris es podria replicar a altres depuradores de la comarca i de Catalunya. Actualment, l’abastament d’aigua del Maresme prové del Ter, la dessaladora de Blanes i els aquífers de la Tordera.

-I Lloret recupera aquest cap de setmana la Fira Medieval després que l’any passat es va haver de suspendre per la pandèmia. És la vintena edició d’aquest esdeveniment que retornarà Lloret a l’època medieval durant dissabte i diumenge. La Fira Medieval s’emmarca dins de la Festa Major de Sant Romà.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*