La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dijous 11/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Santa Coloma de Farners enceta aquest dijous i fins diumenge els actes centrals de la Festa de la Ratafia que, enguany, arriba a la quarantena edició. El cap de setmana passat ja es van celebrar algunes activitats però el gruix del programa es desenvolupa aquest cap de setmana quan la capital de la Selva espera la visita de milers de persones. El concurs de ratafies casolanes, un dels atractius de la festa, ha rebut 200 participants. Per altra part, el president Quim Torra serà nomenat Confrare d’Honor.

-I el fiscal manté la petició de 31 anys de presó per a l’acusat d’assassinar la seva mare a Sils el 9 de novembre del 2017 i ocultar que havia demanat un crèdit al seu nom per continuar cobrant la pensió de viduïtat de la víctima. El fiscal Víctor Pillado sosté que el parricida va atacar la mare per sorpresa i que la dona no va tenir cap possibilitat de defensar-se.


Publicitat

-CCOO ha denunciat que un terç de la plantilla de l’hotel Don Juan de Lloret de Mar no ha cobrat la nòmina del mes d’octubre, ni les parts proporcionals de les pagues extra ni vacances. El sindicat, a més, ha anunciat que l’hotel va tancar l’activitat el 2 de novembre i des d’aquell dia no han rebut cap resposta per part dels empresaris sobre el deute que hi ha en les nòmines. Des del sindicat no descarten mobilitzacions.

-L’Associació de Cases de Turisme Rural de Girona-Costa Brava-Pirineu ha presentat aquest dimecres TuralGi, una central de reserves de cases rurals a la demarcació. La iniciativa és fruit d’un treball de més de dos anys i d’una reivindicació de diversos propietaris que integren l’entitat de poder gestionar i augmentar les reserves dels seus allotjaments sense haver de dependre de centrals externes. De moment hi ha més d’una trentena de cases rurals però s’espera que siguin unes seixanta a finals d’any.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*