La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dilluns 11/10/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Les famílies dels alumnes de l’escola concertada Sant Josep de Sant Hilari Sacalm i de la Llar Cent Fonts asseguren que després de diverses negociacions la Generalitat els denega “ara” entrar a la xarxa d’escoles públiques “al·legant baixa natalitat i necessitat d’inversió a les instal·lacions”. En un comunicat signat per la Comissió Salvem l’Escola, asseguren que el centre pateix “greus dificultats econòmiques” per les retallades que ha patit la concertada en els últims anys i que es veuran obligats a tancar d’aquí a dos cursos si no reben les ajudes “tantes vegades promeses”.

-L’Ajuntament de Blanes posarà en marxa els propers dies un sistema d’avís d’emergència que connecta els comerços de la ciutat amb la Policia Local de manera instantània. DragAlert és una aplicació mòbil, vinculada al telèfon del propietari del local, que es pot activar des del terminal o d’una tauleta. Des del consistori deixen clar que “no pretén substituir les alarmes”, sinó que vol ser una fórmula “més eficaç” en cas de necessitat.


Publicitat

-El circuit gironí de Cros comptarà amb proves que es disputaran a quatre poblacions de la comarca de la Selva: Santa Coloma de Farners, Sant Hilari Sacalm, Vidreres i Caldes de Malavella. Enguany, torna aquest clàssic de l’atletisme selvatà després de la suspensió de l’any passat per la pandèmia de la Covid. Per l’edició 2021-2022 s’espera que les competicions puguin comptar amb públic. La primera cita a la comarca de la Selva és el 7 de novembre a Santa Coloma de Farners, amb el 47è Cros de Santa Coloma.


Publicitat

-L’entitat centenària de Malgrat La Barretina Vermella afronta una nova etapa i demana la complicitat de la població per continuar endavant. Aquest cap de setmana s’han presentat les activitats previstes per als propers mesos.
Sota el lema La Barretina Viu! Viu la Barretina l’entitat afronta una nova etapa després d’un temps d’incertesa per no poder organitzar activitats a la seu social fins que no es facin les obres per adequar el local a la normativa vigent en matèria de seguretat i accessibilitat. A més, la pandèmia ha obligat a suprimir l’activitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*