La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 11/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El Departament de Salut ha anunciat l’ampliació de la capacitat de vacunació del centre de Mas Enlaire de Blanes a partir del proper dilluns 14 de juny. Aquest equipament és un dels punts de vacunació del municipi, juntament amb el Local Social Mas Borinot i, a partir de la setmana vinent centralitzarà tot el dispositiu de vacunació fora del CAP i esdevindrà un centre de vacunació d’abast comarcal. L’espai estarà operatiu de dilluns a diumenge i tindrà una capacitat màxima per administrar 2.100 dosis diàries segons la disponibilitat de vacunes.

-La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha anunciat aquest dijous l’obertura de la vacunació per a la franja d’edat d’entre 40 i 44 anys. Es tracta de les persones nascudes entre els anys 1977 i 1981. Justament aquest dilluns van començar a ser immunitzats els ciutadans d’entre 45 i 49.


Publicitat

-La Policia Local de Malgrat de Mar i els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones de mitjana edat relacionades amb una plantació de marihuana situada en una nau del centre del municipi. Els fets van tenir lloc la setmana passada segons avança Ona Malgrat, arran d’una inspecció rutinària de la nau, on es desenvolupa un negoci. S’hi van localitzar 2.300 plantes.

-El treball Bike&Adventure dels alumnes de l’institut de Santa Coloma de Farners ha estat el guanyador com a millor treball d’emprenedoria de la Selva del curs 2020-2021. El guanyador s’ha conegut durant un acte que s’ha fet aquesta setmana al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma. En aquesta primera edició hi ha participat l’institut de Santa Coloma de Farners, l’Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma, l’institut Campalans d’Anglès, Institut Rocagrossa de Lloret de Mar i l’institut d’Hostalric- Breda Vescomtat de Cabrera. Tots aquests centres han competit en una única categoria.

-La campanya dels Escuts Solidaris, impulsada per les policies locals de Caldes de Malavella, Santa Susanna i Sant Celoni ha assolit el mig milió d’euros de recaptació des de que es va iniciar el 2017. Per celebrar-ho aquest dissabte es fa un reconeixement a les persones que més s’han implicat en la campanya als seus municipis. L’acte tindrà lloc demà dissabte a les 12 del migdia al balneari Vichy Catalan de Caldes.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*