La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 10/12/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Audiència de Girona ha condemnat Mercadona a indemnitzar amb poc més de 46.000 euros una clienta que va caure al pàrquing que la cadena té a Vidreres. La sentència recull que el 8 de juny del 2017 la dona va relliscar perquè hi havia líquid a l’aparcament i, arran de la caiguda, es va fracturar la ròtula. El tribunal subratlla que la cadena de supermercats és responsable de l’accident.

-L’hospital de Blanes ha decidit suspendre temporalment a partir de divendres les visites a tots els pacients ingressats i reduir l’activitat quirúrgica no urgent que requereix ingrés per alliberar llits d’hospitalització. La decisió s’ha pres arran de la situació epidemiològica i l’augment progressiu d’ingressos detectats en els últims dies.


Publicitat

-El jutjat d’instrucció 2 de Sabadell ha declarat prescrit el crim de la mataronina Helena Jubany per a totes les persones que mai han tingut la condició d’investigades. D’aquesta manera, rebutja la petició de l’acusació particular, que demanava aplaçar la prescripció fins al febrer del 2022 perquè el procés s’havia vist afectat per la suspensió de terminis durant l’estat d’alarma per la covid.

-El Maresme registra la xifra d’atur més baixa en un mes de novembre des de 2007. Segons les dades de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, la comarca ha reduït el nombre de persones aturades durant el mes passat en 395. Ara hi ha al Maresme 23.398 persones que no tenen feina, un 10.96% de la població activa. Aquesta és una xifra fins i tot inferior al mes de novembre del 2008, quan va esclatar la crisi econòmica i financera global.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*