La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dijous 10/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El Departament de Salut impulsa fins a finals de mes una Marató de Vacunació a la Regió Sanitària de Girona que consisteix en administrar les vacunes sense cita prèvia en set municipis de la demarcació. Entre aquests municipis hi ha Lloret i Tossa on la vacunació sense cita es farà el 15 i el 17 de juny respectivament en torns de matí i tarda i encara queda per definir la franja d’edat que podrà vacunar-se. Per acollir-s’hi cal que les persones pertanyin a alguna de les ABS que participen en la marató, no tenir cap dosi, no tenir una cita programada en cap punt de vacunació i no haver passat la covid-19 en els últims sis mesos.

-L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimecres un veí de Blanes (Selva) que s’enfronta a 26 anys de presó per abusar sexualment al llarg d’un any d’un nen de 12 anys a canvi de diners i drogues. Segons la fiscalia, també va orquestrar trobades sexuals d’un altre home amb el menor. Aquest home afronta 5 anys de presó per corrupció de menors. L’acusació pública sosté que el principal acusat i el seu germà van enregistrar un episodi d’abusos amb vídeo i van extorquir aquest processat reclamant-li 40.000 euros per evitar que difonguessin la gravació a través de les xarxes socials. Per al germà, la fiscal demana 3 anys de presó per amenaces. Els tres acusats neguen les acusacions i les defenses demanen l’absolució.


Publicitat

-A Calella, l’Ajuntament i Salut han creat una comissió per definir els protocols i actuacions a seguir en cas que es detectin turistes amb Covid. Una de les primeres accions serà una trobada amb el sector hoteler per explicar els procediments i fer arribar la documentació de com actuar en cas de detectar contagis entre els turistes allotjats als establiments.

-Aquesta setmana ha començat una nova campanya d’excavacions a la vil·la romana dels Ametllers de Tossa de Mar. Les excavacions es concentren en un dels sectors de la part industrial que encara quedava per excavar, concretament a la zona més propera de l’avinguda del Pelegrí. La part noble de la vil·la romana ja està totalment descoberta i molts dels objectes que s’han recuperat ja estan exposats al Museu Municipal de Tossa de Mar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*