La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 09/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’ICS Girona i l’Associació contra el Càncer de Girona signaran un conveni de col·laboració que permetrà que els CAP de Sils, Vidreres i Maçanet de la Selva ofereixin un servei de suport a les persones diagnosticades de càncer i a les seves famílies. D’aquesta manera, els pacients oncològics de l’Àrea Bàsica de Salut, que també dona cobertura sanitària als usuaris de Riudarenes, podran beneficiar-se del servei d’una psicooncòloga que quinzenalment passarà consulta a Maçanet.

-El presumpte parricida de Sils es va fer passar per la víctima durant mesos per ocultar que l’havia matat. Aquest dilluns han declarat a l’Audiència de Girona les amigues de la dona que han explicat que a partir del novembre del 2017 es van adonar que alguna cosa no anava bé perquè no van tornar a veure la dona de 63 anys, que abans de morir tenia una vida social activa. No van aconseguir parlar per telèfon amb ella però sí que anava contestant alguns missatges de Whatsapp, fins i tot al germà de l’acusat dient-li que no aniria a passar les festes nadalenques amb ell. D’aquesta manera, va aconseguir amagar el crim durant nou mesos. La investigació situa la mort el 9 de novembre del 2017 i van trobar el cadàver el 31 d’agost del 2018.


Publicitat

-Parlem ara de la pandèmia. Baixa de nou el nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Actualment són quatre les persones ingressades, totes elles a l’Hospital de Blanes i són 4 menys que fa una setmana. El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa ara en els 69 punts i l’RT és del 0,80. A la Selva Marítima el risc de rebrot és de 76 punts i l’RT és de l’1,07.

-I els hotels del Maresme han rebut un 200% de turistes respecte l’any passat. És una xifra que supera un 8% les dades prepandèmia, és a dir les del 2019 i que ha donat a conèixer el Consorci de Promoció Turística del Maresme. Els càmpings també han aconseguit millors ocupacions que el 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*