La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 09/07/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’operador turístic belga Summer Bash ha anunciat que repatriarà tots els joves que té a la Costa Brava i del Maresme després de detectar 15 positius de Covid-19. A més, anul·larà tots els viatges que tenia previstos arran de l’increment de contagis. Tots ells són joves que passaven les vacances a Lloret de Mar, Malgrat de Mar i Calella. Segons Summer Bash, els positius s’han detectat en tres grups de 271 joves. Actualment tots es troben passant la quarantena a Lloret. Una altre operador també ha decidit retornar a Bèlgica una trentena de joves aquest dijous.

-Diverses platges de les comarques gironines ja tenen a la seva disposició un nou dispositiu de rescat que permet agilitzar el temps de resposta dels socorristes en casos d’ofegament. Es tracta d’una boia autoinflable més lleugera que els dispositius tradicionals i que els vigilants poden dur incorporada i lligada a la cintura. Les platges de Lloret i Tossa ja compten amb aquest nou dispositiu.


Publicitat

-La Diputació de Girona ha presentat aquest dimarts el projecte pioner ‘Vies verdes pel clima’. L’objectiu principal del programa és reduir la petjada de carboni que produeixen els usuaris de les vies verdes, com la dels establiments del sector de la restauració. Una de les accions ha estat la instal·lació de 32 punts de recollida selectiva de residus en onze municipis gironins al llarg de la ruta Olot-Girona de les vies verdes. Entre aquests municipis hi trobem els pobles selvatans d’Anglès, Amer i La Cellera de Ter.

-Quatre empreses de la comarca de la Selva han rebut, aquest dimarts, el segell de qualitat agroalimentària que otorga la Diputació de Girona. Can Fanera, Font Vella, Jardí Botànic Marimurtra i Nuasets són les empreses selvatanes guardonades que podran gaudir de la marca ‘Girona Excel·lent’ durant dos anys. A més, i com la resta de reconeguts, també es beneficiaran d’accions de promoció i difusió, juntament amb l’opció de participació en fires i esdeveniments especialitzats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*