La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 09/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Audiència ha jutjat un acusat que s’enfronta a 5 anys de presó per intentar violar una noia a l’exterior d’un bar de Lloret de Mar el 2019. Segons la fiscalia, el processat va conèixer la víctima de matinada a l’interior del local. Aprofitant que havia sortit a fora, la va seguir i va intentar agredir-la sexualment. Però els crits d’auxili de la noia van alertar uns joves, que la van socórrer. L’acusat s’ha negat a declarar però al torn d’última paraula ha dit que va mantenir-hi relacions a canvi de diners. La víctima, de qui s’ha llegit la declaració judicial perquè no s’ha presentat a judici, sosté que va intentar forçar-la. La fiscal vol que el processat també passi 12 anys en llibertat vigilada.

-I seguim a Lloret on han posat en marxa una aplicació mòbil perquè els comerciants i restauradors del municipi connectin directament amb la Policia Local en cas de robatoris o situacions d’inseguretat. Es tracta de DragAlert, una aplicació gratuïta que consisteix en un botó virtual que genera una alarma silenciosa que s’envia directament a la comissaria de la Policia Local.


Publicitat

-Baixa la sinistralitat laboral al Maresme durant el primer trimestre de l’any. En canvi, aquest indicador s’ha disparat entre les dones. En total, durant els 3 primers mesos de 2021, es van declarar 868 accidents laborals. 559 els van patir homes i 309 dones segons l’Observatori de desenvolupament local del Consell Comarcal del Maresme. La sinistralitat laboral femenina va tenir un increment del 17,06% respecte al trimestre anterior i del 26,12% en comparació amb el mateix període de l’any anterior.

-I acabem destacant que Blanes acull aquests dies la Setmana del Mar, marcada des de fa tres anys pel Memorial Albert Ros, el mariner blanenc mort al 2018. El programa inclou fins divendres diverses activitats, com una Cantada d’Havaneres, contes, xerrades i actes que tenen la mar com a teló de fons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*