La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 08/09/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El Govern aixecarà a partir d’aquest divendres la restricció del màxim de 10 persones a les trobades socials i la limitació d’aforament als centres religiosos, que fins ara era del 70%. Ho ha anunciat la portaveu, Patrícia Plaja, durant la roda de premsa d’aquest dimarts a Palau, posterior a la reunió del Consell Executiu. La Generalitat també estudia augmentar del 30% al 40% l’aforament en espectacles esportius de més de 10.000 persones.

-Les empreses del sector de l’oci nocturn de Malgrat de Mar es podran acollir a una subvenció per pal·liar els efectes del tancament obligat dels locals arran de la pandèmia de la Covid-19. És una proposta que el govern municipal vol a aprovar en el ple de demà dijous.
L’Ajuntament de Malgrat destinarà un màxim de 20.000 euros als ajuts a l’oci nocturn malgratenc, amb un màxim de 1.000 euros per empresa. Després de la seva aprovació en el plenari la proposta quedarà en exposició pública durant 30 dies i, si passat aquest temps no hi ha al·legacions, les empreses podran fer la seva sol·licitud.


Publicitat

-El sindicat de maquinistes Semaf ha convocat vuit jornades de vaga a Renfe entre finals d’aquest mes de setembre i l’octubre per demanar la incorporació de nou personal per cobrir l’ocupació no coberta i la recuperació de les circulacions suprimides. Les aturades estan previstes pel 30 de setembre i els dies 1, 4, 5, 7, 8, 11 i 12 d’octubre.

-El Festimatge, el festival de la imatge de Calella, acaba de convocar el 28è Trofeu Torretes de Curtmetratges, un dels tres certamens que composen el festimatge. La 17a edició del Festimatge tindrà lloc a Calella l’any vinent del 2 al 24 d’abril.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*