La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dijous 07/10/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Audiència de Girona ha jutjat aquest dimecres un repartidor de menjar a domicili acusat de violar un menor de 16 anys a Santa Coloma de Farners. La fiscalia demana 10 anys de presó i sosté que va agredir sexualment la víctima quan li va anar a portar una comanda la nit del 7 de juny del 2020. Segons l’acusació pública, l’agressió sexual va tenir lloc al portal de l’edifici quan, després d’entregar-li el menjar, va impedir que el menor tanqués la porta, va entrar i el va obligar a fer-li una fel·lació. L’acusat nega els fets. Al judici, ha declarat que va ser el menor qui li va començar a fer tocaments, el va rebutjar i va marxar de l’edifici. La defensa vol l’absolució. El judici ha quedat vist per a sentència.

-Avui nova vaga dels maquinistes de Renfe. Es compleix una setmana des de l’inici de les aturades, tot i que no s’han fet cada dia. La d’avui és la cinquena jornada de vaga i encara queden tres més si els maquinistes i l’empresa no arriben a un acord. Estan previstes per demà dia 8 i també l’11 i 12 d’octubre, coincidint amb el pont del Pilar.


Publicitat

-La Corporació de Salut del Maresme i la Selva i l’ICS Girona s’uneixen per millorar el tractament de l’asma pediàtric. Ambdues entitats han unificat els seus criteris i han homogeneïtzat els processos amb l’objectiu principal de millorar l’atenció i aconseguir que els pacients siguin tractats i controlats dins els mateixos paràmetres. A l’Alt Maresme i la Selva Marítima alguns centres de primària estan gestionats per la Corporació i d’altres per l’Institut Català de la Salut.

-I Blanes acollirà el proper diumenge l’acte central del Dia Mundial de la Salut Mental a comarques gironines. La jornada serà de caràcter festiu i alhora reivindicatiu i començarà amb la ‘I Caminada per la Salut Mental’, impulsada per l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques. L’objectiu és sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals i, al mateix temps, promoure l’activitat física com a factor clau en el benestar físic i mental.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*