La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 07/07/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El Patronat de Turisme Costa Brava – Girona preveu un “bon estiu” malgrat la pandèmia. Segons el seu president, Miquel Noguer, enguany no s’arribarà als mateixos nivells que el 2019, però sí que tenen “bones sensacions” pel que fa a les estades. Malgrat tot el president del Patronat creu que el fet que el govern britànic encara no inclogui la Costa Brava en el llistat de destinacions per viatjar de forma segura els “penalitza” però confia en què aviat es resolgui.

-Això el dia que coneixem que Salut fa marxa enrere i tanca l’oci nocturn en interiors durant 15 dies per intentar controlar l’augment de contagis dels darrers dies. I és que l’atenció primària ja està desbordada i les hospitalitzacions i les unitats de crítics comencen a notar lleument el que ja s’anomena la cinquena onada.


Publicitat

-Les seccions locals d’ERC de Blanes, Fogars, Hostalric, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera presentaran una moció als seus Ajuntaments per estendre la protecció de la Tordera més enllà del Delta segons expliquen en un comunicat fet públic fa unes hores. Proposen que s’analitzi des dels ajuntaments l’estat de la protecció del riu en cada municipi i es duguin a terme mesures per a millorar-ne la gestió municipal.

-‘Vies verdes pel clima’ és el nom d’un programa pioner que té com a objectiu principal reduir la petjada de carboni que produeixen els usuaris de les vies verdes i els establiments del sector de la restauració. Anglès, la Cellera i Amer són els tres municipis de la Selva per on passa la ruta de les Vies Verdes OIot-Girona i que servirà de prova pilot per aquest programa.

-Aquest divendres i dissabte Malgrat de Mar acollirà la 4a edició del festival Murmuris. Després de l’edició de l’any passat, marcada per la pandèmia, Murmuris recuperarà la seva essència, el seu format original. Torna la dualitat platja i muntanya amb actuacions de petit format de promeses de l’escena musical independent nacional i internacional. L’entrada és gratuïta però cal fer reserva prèvia donat que l’aforament és limitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*