La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dilluns 07/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Uns 700 voluntaris han recollit més d’una tona de residus durant la ‘Setmana del Medi Ambient’ que s’ha fet a Blanes. La iniciativa ha permès netejar diversos espais de la ciutat durant tota aquesta setmana i que ha culminat aquest diumenge amb prop de 200 persones participant en la recollida de residus a l’extrem de la platja de S’Abanell i a la desembocadura de la Tordera.

-Un article de The Guardian recull les preocupacions de diversos eurodiputats catalans per la possible construcció del ramal de la línia de molt alta tensió, la MAT, a la Selva Interior. La qüestió s’emmarca dins d’una primera avaluació que han fet els Verds Europeus sobre els plans de recuperació europeus on critiquen diversos incumpliments d’objectius mediambientals. En el cas de la interconnexió elèctrica amb França, de la que formaria part el ramal selvatà de la MAT, critiquen l’impacte sobre una àrea protegida per la xarxa natura 2000 amb una avaluació d’impacte mediambiental que qualifiquen d’insuficient i desfasat.


Publicitat

-El Club Patí Malgrat ha celebrat aquest diumenge l’ascens a primera catalana amb una victòria sobre el Geieg per 4-3. En realitat aquest era un partit de tràmit ja que l’ascens el van aconseguir de manera matemàtica la setmana passada.

-El Consell Comarcal de la Selva distingirà demà dimarts el millor treball d’emprenedoria als instituts de la Selva d’aquest curs. Serà en un acte online que es farà a través d’Instagram live a les 12 del migdia des de El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners.
Segons expliquen des de l’ens comarcal “aquest reconeixement pretén fer palès el talent jove que hi ha a la comarca i trobar el millor treball d’emprenedoria dels instituts i cicles formatius de la Selva”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*