La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 06/10/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’oci nocturn podrà obrir en espais interiors amb passaport covid a partir del 8 d’octubre. El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts la reobertura amb un 70% de l’aforament i ús de mascareta. També es podrà fer servir la pista de ball. Les persones que vulguin accedir als locals hauran d’acreditar el certificat covid amb la pauta completa, o bé presentar una prova diagnòstica negativa.
A la Selva i l’Alt Maresme l’oci nocturn té un pes important en l’economia local, especialment a poblacions com Calella, Malgrat de Mar, Blanes o Lloret de Mar.

-El parc de Bombers d’Hostalric-Sant Feliu de Buixalleu es destinarà a fer-hi formació a partir del proper 1 de gener. El canvi forma part d’un pla de millora de la Regió d’Emergències de Girona que té com a principal objectiu millorar la dotació d’altres parcs que actualment estan infradotats. La reconversió del parc d’Hostalric permetrà millorar la dotació de personal dels parcs de Santa Coloma de Farners i Lloret de Mar. Des del departament d’Interior expliquen aquest canvi perquè la zona de cobertura del parc d’Hostalric se solapa amb la dels parcs de Maçanet de la Selva i Sant Celoni.
La notícia però no ha estat ben rebuda al parc d’Hostalric ni a l’Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu. Tampoc per CC.OO. El sindicat critica que no s’ha tingut en compte als Bombers i des de l’Ajuntament esperen que el canvi no suposi una pèrdua de qualitat del servei.


Publicitat

-Un brot de gastroenteritis afecta 76 alumnes i dos monitors d’una escola de Caldes de Malavella. Segons apunta l’Agència de Salut Pública de Catalunya es tractaria d’un brot de norovirus, altament contagiós i la principal causa de brots de gastroenteritis aguda en el món. Els afectats per aquest brot tenen tots simptomatologia lleu. La investigació continua oberta per esclarir l’origen del brot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*