La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dilluns 06/09/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El departament de Salut ha fet una crida a 170.000 persones de la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Alt Maresme i la Selva- perquè es vacunin contra la Covid-19. A dia d’avui un 24% de la població major de 12 anys encara no ha rebut cap dosi de cap vacuna contra la Covid-19. Des de Salut expliquen que l’objectiu del departament per aquest mes de setembre és “vacunar quanta més gent millor per encarar les temporades de tardor i d’hivern amb les millors cobertures possibles”. Actualment, el 70,49% de la població susceptible de ser vacunada a la Regió Sanitària de Girona ja té la pauta completa, un percentatge que se situa per sota de la mitjana catalana, que és del 73,54%.

-Malgrat de Mar s’acomiada de la capitalitat del bàsquet femení. Manresa ha agafat el relleu de la capitalitat en un acte que s’ha celebrat a la capital del Bages. Durant el darrer any i mig -amb una pròrroga de sis mesos per la pandèmia- Malgrat de Mar ha estat la població amfitriona de les activitats dirigides a impulsar el bàsquet femení. Mercader ha explicat que ara toca seguir treballant a Malgrat per tal d’impulsar l’esport femení, especialment el bàsquet.


Publicitat

-Calella estrena un nou aparcament gratuït de 3.000 metres quadrats amb capacitat per a més de 120 places de turismes i motocicletes. L’aparcament està situat en uns terrenys d´equipaments municipals al carrer Joan Coromines, no té vigilància i estarà obert les 24 hores al dia. Les obres de l’aparcament s’han finançat amb els ingressos provinents de la zona blava.

-I Calella torna a ser la ciutat escollida com a seu per donar el tret de sortida a les Jornades lnternacionals Folklòriques de Catalunya. Fins al 8 de setembre, els carrers de la vila s’ompliran de tradició, música i balls en un mosaic multicultural organitzat per l’associació Adifolk. Les jornades, que arriben enguany a la 49a edició, compten amb la participació de grups del Perú, Macedònia del Nord, Ucraïna, Equador, Tahití i Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*