La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 05/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Els alcaldes d’Arbúcies, Pere Garriga, i de Sant Hilari Sacalm, Joan Ramon Veciana, han entregat més de 500 signatures al Síndic de Greuges per reclamar una solució definitiva a l’estat en què es troba la xarxa de telefonia que dona cobertura als dos municipis. Les avaries són un problema recorrent al totes dues poblacions. La darrera va ser a finals de setembre quan es van quedar 30 hores sense internet ni telèfon.

-El Consorci d’Aigües Costa Brava Girona destina 680.000 euros en tres actuacions de millora de la potabilitzadora de Lloret de Mar i Tossa. Aquest equipament s’encarrega de subministrar aigua potable a les dues poblacions costaneres i també de minimitzar el deteriorament progressiu de les captacions ubicades a l’aqüífer de la Tordera, a causa de l’excés de ferro i manganès.


Publicitat

-Torna el projecte ‘Blanes arran de mar’ amb tres noves propostes. La primera d’elles es farà aquest mateix cap de setmana, dissabte al matí, i és un taller per aprendre a fer nussos mariners i remendar xarxes que serà impartit per tres pescadors blanencs. El projecte Blanes arran de mar neix amb la voluntat de promocionar econòmicament la vila apel·lant a la seva relació directa amb el mar i la pesca.

-Ja s’han obert les inscripcions per a la quarta edició de la Marxa #Pelsvalents de Caldes de Malavella, que tindrà lloc el proper 13 de febrer del 2022. Es tracta d’una marxa solidària que va iniciar-se al 2019 per recaptar fons per a la construcció del Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center i posteriorment per a la investigació del càncer infantil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*