La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dilluns 05/07/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Ajuntament d’Arbúcies ha organitzat un acte aquest dissabte per recordar totes les víctimes del fatal accident d’avió d’ara fa 51 anys. L’acte, en sentit d’homenatge, també ha volgut agrair la solidaritat dels voluntaris i voluntàries que van participar a les tasques de rescat després de l’accident. L’avió, de la companyia Dan Air, feia el trajecte Manchester – Barcelona i portava 112 persones a bord que no van sobreviure quan l’aeronau es va estavellar al mig del Montseny, al terme municipal d’Arbúcies, el 3 de juliol de 1970. És l’accident d’avió més greu mai ha ocorregut a Catalunya i el segon de l’estat espanyol després de l’explosió a l’aeroport de Barajas d’un vol d’Spanair el 2008, on van morir 154 persones.

-El festival maresmenc Canet Rock s’ha convertit aquest dissabte en el primer concert massiu que es fa a Europa des de l’inici de la pandèmia. Més de 20.000 persones han gaudit de més de 12 hores de música en directe -amb mascareta i sense distàncies- amb les actuacions de Suu, Stay Homas, Miki Nuñez, Doctor Prats o Miquel del Roig, entre altres. Finalment els tests d’antígens que s’han fet durant tot el dia a diversos punts de Catalunya han detectat 152 persones que han donat positiu de Covid-19.


Publicitat

-Lloret de Mar acollirà el proper dimecres 7 de juliol una nova jornada de vacunació sense cita prèvia. Es farà a la biblioteca municipal, entre les 9 del matí i la 1 del migdia i les 3 de la tarda i les 8 del vespre, i s’hi podran acollir les persones que tinguin entre 45 i 69 anys. L’objectiu, segons expliquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, és vacunar aquelles persones que siguin d’aquesta àrea bàsica, que inclou el CAP Rieral, el CAP Lloret de Mar i també el consultori mèdic de Tossa de Mar.

-El Consell Comarcal de la Selva i l’Agència Catalana de l’Aigua estan treballant en un projecte que ha de permetre a l’ens comarcal assumir la gestió del cicle integral de l’aigua al territori. El projecte contempla la possibilitat de cedir a la comarca tots els aspectes relatius a la gestió de l’aigua, des de la captació als pous fins al manteniment o construcció de noves depuradores. Per poder-ho fer s’hauria de crear algun tipus d’ens públic comarcal que assumeixi aquesta gestió, tal com ara ja fa el Consell amb la gestió dels residus amb l’empresa Nora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*