La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 03/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Audiència de Girona ha absolt el repartidor de menjar a domicili que s’enfrontava a 10 anys de presó acusat de violar un menor de 16 anys a Santa Coloma de Farners. La sentència conclou que “no ha quedat acreditat” que després d’entregar-li la comanda cap a tres quarts de dotze de la nit del 7 de juny del 2020, l’acusat obligués la víctima a fer-li una fel·lació.

-Aquest dimarts s’ha presentat oficialment la 40a edició de la festa de la ratafia de Santa Coloma de Farners. El gruix d’activitats tindran lloc el cap de setmana de l’11 al 14 de novembre i el confrare d’honor d’enguany serà el president Quim Torra. Una de les novetats d’enguany és l’exposició i la capsa col·leccionable «Volem Ratafia», que explica la relació de Santa Coloma amb la ratafia i que es podrà veure durant el mes de novembre a la Casa de la Paraula.


Publicitat

-Més de 18.000 persones han participat aquest estiu a les diferents activitats organitzades a les platges de Lloret. Aquestes dades són, fins i tot, superiors a les del 2019, és a dir, abans de la pandèmia. Unes xifres que, des de la destinació, han valorat de forma positiva i han acollit amb “sorpresa”.

-L’Ajuntament de Pineda de Mar i el Col·lectiu de Fotògrafs de Pineda ha convoca la dotzena edició del Premi Ombú de Fotografia. Hi haurà premis de 500, 200 i 150 € a les tres fotografies guanyadores, que han d’estar relacionades amb algun aspecte de Pineda de Mar. També hi haurà dos premis de 150 € per a l’autoria local i pel premi del públic. Les fotografies es poden enviar fins el 21 de novembre. Les fotos finalistes s’exposaran a Can Comas del 17 de desembre fins el 2 de gener de 2021 per tal de decidir el vot del premi de la fotografia popular.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*