La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dijous 02/12/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Audiència de Girona ha condemnat a 26 anys i 9 mesos de presó el parricida de Sils. La sentència recull el veredicte del jurat popular que va declarar Jorge Gutiérrez culpable d’assassinat agreujat, falsedat en document mercantil i estafa continuada a la Seguretat Social.
El tribunal conclou que el matí del 9 de novembre del 2017 va matar la mare al domicili familiar de la urbanització Vallcanera per ocultar que havia demanat un crèdit de 13.000 euros al seu nom i que va decidir amagar el cos embolicat en plàstic en una habitació de la casa per poder continuar cobrant la pensió de viduïtat de la víctima. Els Mossos van localitzar el cos el 31 d’agost del 2018, després que les amigues denunciessin la desaparició de la dona.

-A l’Hospital de Calella suspenen l’entrada d’acompanyants al recurs sociosanitari de Llarga estada. El motiu, la detecció de 8 positius entre els 26 pacients hospitalitzats en aquesta unitat. La majoria es troben asimptomàtics i alguns amb simptomatologia de caràcter lleu. A la resta de plantes de l’hospital es manté, de moment, el règim de visites de 12 a 14 h i de 18 a 20 h de dilluns a diumenge amb un sol acompanyant.


Publicitat

-La campanya de vacunació de la grip finalitza aquest divendres 3 de desembre a Lloret de Mar, que s’ha fet durant l’últim mes al local del Puntet. Es tracta d’un equipament cedit per l’ajuntament durant aquest mes. La campanya s’ha centrat especialment a majors de 60 anys, persones amb malalties cròniques o col·lectius de risc, dones embarassades, personal sanitari i infants amb antecedents de prematuritat.

-El jutge de primera instància número 2 de Sabadell, responsable de la investigació per esclarir la mort de la mataronina Helena Jubany, ha ordenat citar com a investigat un membre de la Unió Excursionista de Sabadell. Es tracta d’un sospitós d’haver escrit els anònims que va rebre la jove abans de ser assassinada el desembre del 2001. El jutge accepta parcialment així la petició feta per la família Jubany, que reclamava incloure tres investigats més a la causa abans que prescrigui d’aquí a tres mesos.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*