La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimarts 02/11/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-En els darrers tres mesos s’han desmantellat sis plantacions de marihuana a Arbúcies. En total, les operacions policials han acabat amb cinc detencions i 20.000 plantes intervingudes, la majoria dins del Parc Natural del Montseny. L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, adverteix que les plantacions de marihuana s’han convertit en un “caramel” per als traficants. L’operació més important va tenir lloc el passat 5 d’agost per part de la Guàrdia Civil i va comptar amb la col·laboració de la Policia Local d’Arbúcies.

-Els hospitals de Calella i Blanes flexibilitzen els horaris de visites a pacients hospitalitzats no Covid. Ara es permetrà la visita de dilluns a diumenge de 8h a 20h mantenint l’entrada d’un sol acompanyant. En el cas del servei d’Urgències es manté el mateix horari, una hora al migdia i una al vespre. També podrà entrar un acompanyant a les consultes externes, a l’hospital de dia i a la unitat de cirurgia sense ingrés.


Publicitat

-Al Maresme, el Consell Comarcal aposta per crear el Consell de la Formació Professional i l’Ocupació del Maresme. La idea és que tinguin representació administracions, empreses, sindicats i els diferents actors que intervenen en el sistema de formació professional per tal de planificar els serveis de formació professional de la comarca. Es preveu que el projecte comenci a funcionar l’any vinent.

-Un total de 75 companyies formen part del Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2022. En formen part companyies d’arts escèniques -teatre, dansa, circ, entre altres- i grups de música de diferents estils, tots ells vinculats a la comarca de la Selva. El dossier és una eina a disposició dels Ajuntaments de la comarca que busca facilitar la contractació als municipis de companyies i grups per a esdeveniments culturals.

Notícies relacionades

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*