La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del divendres 02/07/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Canet Rock ha emès un comunicat via Twitter informant que ZOO no actuarà aquest dissabte al festival. El motiu: positius de COVID-19 a l’equip del grup valencià. ZOO també ha comunicat la cancel·lació del concert a Canet de Mar juntament amb altres concerts que tenien previstos a Peníscola i Dénia. L’edició d’aquest any del festival acollirà 22.000 assistents que hauran de fer-se un test d’antígens el mateix dia.

-El Consell Comarcal de la Selva assumeix la gestió de residus de Santa Coloma de Farners des d’aquest primer de juliol. El consistori colomenc ha delegat aquest servei a l’ens selvatà amb l’objectiu d’adaptar-lo a les necessitats de la ciutadania i millorar les mancances actuals, segons expliquen des de l’ens selvatà en un comunicat. El servei es prestarà inicialment amb una plantilla de catorze treballadors i una flota, que inicialment serà de set vehicles. L’objectiu és preparar la població per a la implantació del sistema de recollida porta a porta la tardor del 2022.


Publicitat

-Malgrat de Mar i Calella han presentat aquest dijous el Programa Treball, Talent, Tecnologia que impulsen els consistoris de les dues poblacions amb el suport de la Diputació de Barcelona. El programa es desenvoluparà al llarg dels propers dos anys i s’adreça a les empreses de restauració i alimentació dels dos municipis. Es tracta d’una eina que ha de servir per a la reactivació econòmica i de promoció de l’ocupació als negocis de restauració i alimentació a través de l’impuls de la tecnologia.

-Acabem en clau cultural. I és que des d’aquest divendres el Museu de la Dona de Tossa ofereix una ruta cultural gratuïta, tots els divendres a les set del vespre. Es tracta d’una visita guiada a peu que amb el nom “Tossa amb ulls de dona” mostra alguns dels indrets i monuments més emblemàtics de la població així com les costums i tradicions. Sempre tenint com a fil conductor la singular mirada de dones que han marcat la història del poble.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*