La Selva Maresme notícies360 Podcast

Podcast notícies360 del dimecres 02/06/2021

Podcast maresme360

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-L’Audiència de Girona ha condemnat a 14 anys de presó el professor de dansa de Vidreres que va abusar sexualment durant dos anys d’un alumne menor d’edat. El tribunal li imposa la pena més alta per cada delicte (abusos sexuals, exhibicionisme i exhibició de material pornogràfic) perquè apunta que “és possible que els abusos succeïssin en més de cent ocasions”.

-Les excavacions al jaciment del Camp dels Ninots de Caldes de Malavella, han permès identificar per primera vegada petjades d’un mamífer encara per determinar de fa 3,1 milions d’anys. La troballa, que s’emmarca en la 19a campanya d’excavacions, s’ha fet en un sector on no s’havia intervingut abans. Tot i que encara no se sap quin animal era, sí que s’ha pogut determinar que caminava en un context subaquàtic.


Publicitat

-L’equip de rem Ocean Cats organitzarà una travessia entre Tossa de Mar i les Illes Balears. L’objectiu de la sortida serà recollir dades sobre la qualitat de l’aigua que hi ha al llarg del recorregut pel Mediterrani. La sortida coincidirà just quan aquest 2021 es compleixen els 700 anys del primer registre d’un patró tossenc que va anar a Mallorca per motius de cabotatge.

-I Calella recupera la Festa de Sant Quirze i Santa Julita després que l’any passat només es van poder uns pocs actes i amb limitacions per la pandèmia. Torna així la música en viu, els espectacles de circ, la colla gegantera i el tradicional concert enguany a càrrec de l’orquestra Montgrins. La festa tindrà lloc de l’11 al 16 de juny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*