Josep Lluís Vidal Opinió

Pandèmia de coronavirus, ordre de confinament i pandilla d'inconscients

Llegeixo aquests dies algunes notícies preocupants que expliquen que algunes persones se salten l’ordre de confinament. O de com la policia es veu obligada a fer controls com el de divendres a la sortida de l’autopista C-32, a Blanes, per dissuadir als conductors que volen anar a passar el cap de setmana a la segona residència. A la Costa Brava, a la Cerdanya i sí, també a la Selva. Com si això no anès amb ells.
Els que critiquen aquesta actitud diuen que són uns insolidaris. Crec que us quedeu curts. Això no només és insolidaritat. És irresponsabilitat, inconsciència, ignorància, egoïsme. I no segueixo perquè estic molt temptat d’escriure insults.
Què us heu pensat? Què és heu cregut? Amb quina autoritat/superioritat us creieu per posar en risc la vida dels altres? I la vostra també, per cert. Tan petit és el vostre cervell com per no poder obeir una ordre? Una ordre de confinament amb la que podem estar més o menys d’acord -sóc dels que pensa que l’aturada i el confinament hauria de ser total- però que al cap i a la fi persegueix aturar la propagació d’aquest coronavirus punyetero.
La majoria ens estem sacrificant passant els dies a casa com podem, intentant que la mainada passi les hores el millor possible, canviant les nostres rutines i hàbits de feina -els que podem-, posant en risc els nostres negocis, sense poder fer l’esport a l’aire lliure que tant ens agrada, sense poder veure i abraçar als pares i mares, avis i àvies, germans i germanes, nebots i nebodes, parella, amics i amigues…i tu… tu marxes al teu apartament de Begur a contribuir a la propagació del coronavirus?? Ets un c***!
Queda’t a casa!! Tanca’t i no surtis més que a comprar (aliments i medicines) i a passejar el gos, si en tens. Si no ets capaç de fer-ho per tu ni pels teus semblants, fes-ho ni que sigui per la teva butxaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*