Comunicació Portada

Les notícies del Maresme, en un Podcast per Whatsapp

Podcast per Whatsapp Maresme

maresme360 t’ofereix un servei gratuït de difusió de les notícies de la comarca del Maresme. Es tracta del Podcast per Whatsapp, un arxiu d’àudio d’una durada aproximada de 2 minuts que inclou les notícies comarcals més importants de les darreres hores en format breu. Les persones que es donin d’alta en aquest nou servei rebran el podcast de dilluns a divendres no festius a les set del matí via Whatsapp.

Què has de fer per donar-te alta?

1.- Omple el següent formulari:

Les dades inserides en aquest formulari es faran servir per poder prestar el servei d'enviament del podcast diari per Whatsapp. Les dades seran guardades en un fitxer automàtic del qual és responsable Josep Lluís Vidal Torres amb DNI 46.708.033-R. L'usuari té dret d'accés, rectificació, modificació i esborrat de les seves dades enviant un correu electrònic a info@maresme360.cat.

2.-  Guarda el número 972 09 15 40 als contactes del teu telèfon mòbil (important) amb el nom notícies360

Si vols donar-te de baixa has d’enviar la paraula BAIXAMARESME al mateix número de Whataspp i deixaràs de rebre els podcasts.


Publicitat

És molt important destacar que no t’afegirem a cap grup de Whatsapp, per la qual cosa les teves dades (número de telèfon, foto de perfil, estat etc.) sempre estaran protegides, ja que ningú hi tindrà accés excepte nosaltres ja que, evidentment, necessitem el teu número per enviar-te el podcast. Els enviaments es fan a través d’una llista de difusió.

Perquè un podcast i perquè per Whatsapp?

Primer de tot perquè ens agrada experimentar amb nous formats per fer-vos arribar els continguts que produïm. Tot i que el podcast no és un format nou i el Whatsapp tampoc és una plataforma nova, la combinació de totes dues eines sí que és una experiència diferent.

Per altra banda, sabem que gairebé tots vosaltres feu servir Whatsapp de manera més o menys intensa. I creiem que amb aquest servei aportem un valor afegit a la nostra audiència.

Prova pilot a la primavera

La posada en marxa d’aquest servei és el resultat d’un experiment que vam fer la passada primavera a laselva360 -la nostra edició a la comarca de la Selva- entre grup reduït de persones.

Durant una setmana, aquest grup de persones van rebre un àudio de 2 minuts de durada amb els titulars de les notícies comarcals més destacades, la previsió del temps i un  fragment d’una cançó.

El resultat de la prova pilot va ser excel·lent. El 85% dels participants van valorar el servei entre notable i excel·lent i el 96% va respondre que el recomanaria i que, en cas que es posés en marxa de manera definitiva, el voldria rebre. Per altra part, més del 80% va considerar que el contingut del podcast era l’adequat.

L’aplicació de missatgeria més popular

Whatsapp és un dels canals de comunicació més populars del món, amb més de 1.200 milions d’usuaris arreu del planeta. És propietat de Facebook, que el va comprar el 2014 per 19.000 milions de dòlars.

Whatsapp ha canviat per complet la manera de comunicar-nos, relegant les trucades i els SMS a un lloc més discret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*