Economia Portada Sant Andreu de Llavaneres

La jornada empresarial de Llavaneres es farà cada dos anys

Primera jornada empresarial de Llavaneres

La primera jornada empresarial celebrada a Sant Andreu de Llavaneres a finals del mes d’octubre a Can Caralt tindrà continuïtat. La regidora de Promoció Econòmica de la població, Teresa Vidal, ha explicat a maresme360 que la jornada se celebrarà cada dos anys i ha fet una valoració molt positiva de la trobada.

La primera jornada empresarial de Llavaneres també va servir per inaugurar l’espai de coworking de Ca l’Alfaro, que va començar a funcionar ara fa un any i que pràcticament es troba en plena ocupació. Per altra banda, també es va presentar la marca 100 x 100 Producte de Llavaneres.

“Vam presentar la marca 100 x 100 producte de Llavaneres, enfocada a productors i comerços. La jornada ha servit per posar Llavaneres en el mapa i enfortir el teixit empresarial del què disposem. Les reaccions van ser molt positives i ens van animar a tornar-la a repetir l’any vinent però la concepció de la jornada és que sigui bianual”.

En total hi van assistir una seixantena de persones en representació de 38 empreses. La jornada, que té com a objectiu impulsar l’activitat econòmica i dinamitzar l’àmbit empresarial segons expliquen des del consistori, es va centrar en els sectors de l’urbanisme, la flor ornamental i la innovació.


Publicitat

 

2 Responses

  1. Bianual vol dir dos cops l’any. No crec que sigui així.

    1. Hola Josep,

      Tens raó i hem modificat el nostre text. Tot i això, la regidora de Promoció Econòmica diu això, que “la concepció de la jornada és que sigui bianual”. Intentarem aclarir-ho amb ella. Gràcies per la teva aportació!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*