Caldes de Malavella Portada Societat

La Generalitat licita les obres de l'institut de Caldes

La Generalitat ha tret a licitació les obres de construcció de l‘institut de Caldes de Malavella per un preu de sortida de gairebé 3.300.000 euros més impostos. També s’ha licitat el contracte de serveis per a l’assistència tècnica de direcció i execució de les obres, el contracte de serveis per a la l’assistència tècnica per la coordinació de seguretat i salut de les obres i l’assistència tècnica de control de qualitat.
El cost total de l’obra és d’uns quatre milions d’euros, dels quals 500.000 els posarà l’Ajuntament. El nou institut comptarà amb tres parts diferenciades: administració, 406,53 metres quadrats; l’espai d’aules, 2.369,33 metres quadrats i l’espai del vestíbul, de 59 metres quadrats.
L’institut de Caldes de Malavella funciona de manera provisional en barracons des de fa 14 anys. Durant tot aquest temps, l’Ajuntament de la població ha assumit el cost d’aquest espai, que ronda els 40.000 euros a l’any.
L’alcalde de la població, Salvador Balliu, ha expressat la seva satisfacció per l’anunci de licitació i ha dit en declaracions a laselva360 que “és una bona notícia perquè és un projecte que ens mereixem. Es tracta d’una obra adequada a les necessitats del municipi i l’Ajuntament ha participat en el seu disseny. A més, el fet de disposar del nou institut suposarà un estalvi per al consistori”.
El projecte de nou institut es va presentar públicament a finals del mes de febrer passat. Les obres s’adjudicaran a principis de l’any vinent i el termini previst d’execució és d’uns nou mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*