Contingut patrocinat

La franquícia Necesito un Trastero inaugura delegació a Calella

Necesito un Trastero

CONTINGUT PATROCINAT

Necesito un Trastero, la primera empresa de lloguer de trasters a Calella ja està funcionant. Situada al conegut carrer de les Creus número 38 trobem un local dedicat exclusivament al lloguer de trasters privats i d’ús individual, el primer a Calella.

Al seu interior, fileres de trasters i magatzems privats de totes les mides: d’un metre quadrat els més petits i ampliables fins a 10 metres quadrats.

Pensats tant per a clients particulars que tinguis problemes d’espai a casa, com per a empreses o autònoms que necessitin uns metres extra per a la seva activitat diària, poden contractar un traster sense permanència ni fiança, pagant només pel temps que l’utilitzin.


Publicitat

ACCESSIBILITAT, per al client

L’accés dels clients és 24 hores permetent que aquests no s’hagin d’adaptar a un horari comercial i puguin disposar de l’espai com si fos a casa!

A més, l’obertura mitjançant empremta dactilar és una facilitat més per al client, que es despreocupa d’haver de memoritzar números o aprendre claus per entrar.

SEGURETAT, com a premissa

Una de les diferències de Necesito un Trastero amb altres serveis de lloguer d’espai, és la màxima seguretat que inclouen les seves instal·lacions, dotades dels últims sistemes de vigilància i alarma.

Destinat a ús comercial o particular, el lloguer de trasters de Necesito un Trastero dóna un gir a l’antic concepte que es tenia de l’espai. Combinant, a més, la part més pràctica de poder desfer-se a les llars d’allò que no necessites tenir a la vista, amb la seguretat i la sofisticació d’un lloc privat i segur on guardar les teves coses.

“Emmagatzemar és l’ART de guardar en el present perquè et serveixi al FUTUR” és un dels valors explícits de l’empresa líder, que avui en dia ja compta amb 67 delegacions de lloguer de trasters operatives i repartides entre la península i les illes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*