Calella Portada Societat

Els Mossos investiguen la mort d’una dona a Calella

Els Mossos investiguen la mort d'una dona a Calella. Foto: Ràdio Calella

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona de 65 anys i de nacionalitat holandesa a Calella el passat 12 d’octubre. Fins avui no s’han conegut els fets.

La nit de l’11 d’octubre els Mossos van ser alertats que una dona havia estat ferida de gravetat al seu domicili de Calella, situat a la part alta de la Riera Capaspre segons informa Ràdio Calella. En el moments dels fets, la dona es trobava al domicili amb el seu marit quan van sorprendre tres persones que estaven intentar robar a l’hort de la finca. El matrimoni va plantar cara i els homes van agredir la dona amb una forca al coll segons explica l’emissora local. L’home va patir ferides de menys gravetat però la dona va morir al dia següent a l’hospital com a conseqüència de les ferides dels atacants segons ha pogut confirmar l’autòpsia.

Ara, la divisió d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació per tal de localitzar els agressors.

Segons Ràdio Calella, el matrimoni vivia en aquesta finca des de feia més de 35 anys. No tenien telèfon a casa i van demanar ajuda als veïns en sorprendre els atacants. Segons la mateixa emissora, el marit de la dona ha dit que hi ha hagut molts robatoris a la zona i que els veïns se senten insegurs. Alguns d’ells han instal·lat càmeres de vigilància i la majoria tenen gossos, segons l’emissora local.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*