Comunicació

El podcast per Whatsapp, finalista dels premis E-Tech 2019

Podcast per Whatsapp Maresm

La iniciativa de producció d’un podcast diari que els portals maresme360 i laselva360 distribueixen cada dia a través de Whatsapp és una de les propostes finalistes dels Premis E-TECH 2019. El podcast per Whatsapp competeix amb vuit candidatures més en la categoria “Premi del públic a la millor acció gironina a la xarxa” dels premis que atorga l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona.

El termini per votar les candidatures finalitza aquest diumenge 10 de novembre minuts abans de mitjanit. La proposta guanyadora es donarà a conèixer el proper 18 de novembre en un acte que tindrà lloc a l’Auditori de Girona.

El podcast per Whatsapp és un àudio de 2 minuts de durada que s’envia cada dia per Whatsapp a les persones que ho sol·liciten. És un servei gratuït que conté els titulars de les notícies més destacades de la comarca de les darreres hores.

Per donar-se d’alta només s’ha d‘afegir als contactes del telèfon el número 972 09 15 40 i enviar un whatspp a aquest número amb la paraula MARESME.


Publicitat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*