Arbúcies Economia Portada

El castell de Montsoriu torna a superar els 16.000 visitants

El castell de Montsoriu, situat al terme municipal d’Arbúcies, va tornar a superar la xifra dels 16.000 visitants durant l’any passat 2018, amb 16.060 visites. Tot i això, no s’ha pogut superar la xifra rècord del 2017, quan van visitar el castell un total de 16.283 persones. Des del Consell Comarcal de la Selva apunten al mal temps dels mesos de març, abril i maig com una possible causa d’aquest lleuger descens, tot i que el bon comportament de les visites durant els mesos de la tardor ha permès mantenir el mateix volum que l’any 2016.
Pel que fa al detall de les visites, durant l’any 2018 han visitat el castell gairebé 700 escolars més que l’any anterior.
Per aquest 2019 les previsions amb les que treballa el Consell Comarcal són de més creixement, amb l’objectiu de superar la barrera dels 100.000 visitants en els propers anys. Per aconseguir-ho es continuen portant a terme diferents actuacions, com els treballs de museïtzació de Montsoriu com a centre d’interpretació del vescomtat de Cabrera, uns treballs que ja han començat. També es treballa en la millora de la senyalització i el camí d’accés al castell així com en noves publicacions per donar a conèixer la construcció gòtica d’Arbúcies.
Per altra banda, aquest 2019 el castell de Montsoriu obrirà cada dia per setmana santa i estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*