Mataró Portada Societat

Detinguts per un presumpte robatori amb violència a Mataró

Zona de Ciutat Jardí a Mataró

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 24 anys, veí de Mataró i de nacionalitat marroquina i la seva acompanyant, una dona de 36 anys, de nacionalitat espanyola. A tots dos se’ls acusa d’un presumpte robatori amb violència en un domicili de Mataró, a la zona de Ciutat Jardí. La detenció de la parella es va produir el 7 d’octubre però no s’ha fet pública fins ara.

Els fets van passar el mateix dia de la detenció. Els agents van rebre l’avñis que una dona cridava des del seu domicili. Quan la policia va arribar van poder parlar amb la victima, que va facilitar una descripció del presumpte autor del robatori. Pocs després, van localitzar un home que coincidia amb la descripció que havia facilitat la dona i que corria per la zona de Ciutat Jardí. Quan els Mossos el van aturar li van localitzar una bossa plena de joies i altres objectes dels quals no va poder explicar la seva procedència.

Els veïns van retenir la dona mentre arribava la policia

La col·laboració ciutadana va resultar fonamental en aquest cas. A prop del domicili on es va produir el robatori, els testimonis van retenir una dona que semblava que estava esperant l’agressor. La noia duia a sobre una altra bossa amb objectes presumptament robats que, segons va dir, lo hauria lliurat el lladre abans de fugir. La dona també va ser detinguda. Finalment la víctima va poder recuperar els objectes robats.

Dos dies després, els detinguts -tots dos amb antecedents policials- van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Mataró, el qual va decretar presó per a l’home i llibertat amb càrrecs per la dona.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*