Palafolls Portada Societat

Detecten un segon cas de coronavirus a Palafolls

El primer afectat per coronavirus a Palafolls es troba ingressat a l'Hospital de Can Ruti de Badalona. Foto

L’Ajuntament de Palafolls ha confirmat aquest dimarts un segon cas de coronavirus a la població. La única informació que ha facilitat el consistori sobre aquest segon cas és que s’ha detectat al Càmping Caravaning després que l’afectat havia experimentat els símptomes de la malaltia.

El consistori també ha informat que té coneixement de “diversos casos amb simptomatologia confirmada per tot el municipi i que han rebut les indicacions de confinar-se i mantenir informat al CAP sobre la seva evolució”.

Per altra part, des del consistori expliquen que degut a que “s’ha entrat en fase de mitigació i ja no és possible conèixer l’origen dels contagis i a partir d’ara ja no es tindrà confirmació dels potencials casos, ja que no es practicaran les corresponents proves”. Únicament es faran en els supòsits en què es detecti una simptomatologia greu o casos “d’especial vulnerabilitat”.

El primer cas de coronavirus a Palafolls es va detectar justament el dia anterior, dilluns. Va ser a l’entitat Aspronis i l’afectat es troba ingressat a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Com a conseqüència d’aquest contagi, 11 usuaris més de l’entitat han estat aïllats i 6 cuidadors han estat confinats a casa seva.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*