Pineda de Mar Portada Societat

Desmantellen una plantació de marihuana a Pineda de Mar

Foto d'arxiu d'una plantació de marihuana. Foto: CME

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat una plantació de marihuana que han localitzat en una casa ubicada a la urbanització Pinemar de Pineda de Mar. L’operatiu policial s’ha saldat amb la denúncia per part dels Mossos d’un veí de Blanes de 38 anys i la intervenció de 2.104 plantes de marihuana.

La investigació es va iniciar davant la sospita de l’existència d’un cultiu de marihuana en una casa de la urbanització Pinemar. Els agents van comprovar que de la casa provenia una forta olor a marihuana i que, a més, estava connectada de manera fraudulenta i precària a la xarxa elèctrica de l’edifici.

Un operatiu policial que es va dur a terme el 5 de desembre va permetre identificar i denunciar una persona que va resultar ser l’inquilí de la casa. Durant el registre els agents van localitzar la plantació que estava ubicada al garatge. En total, 2.104 plantes en diferents estats de creixement repartides en dues estances. També es van localitzar aparells d’aire condicionat, focus,ventiladors i transformadors.

El 12 de desembre l’investigat va prestar declaració davant de la policia, que ha elevat les diligències al jutjat de guàrdia d’Arenys de Mar.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*