Blanes Societat

Contundent inici de la 49a edició dels focs de Blanes

La pirotècnia murciana Hermanos Ferrández ha estat l’encarregada d’obrir aquest dimarts al vespre la 49a edició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes.
L’espectacle dels focs de Blanes, però, va quedar deslluït per la manca de vent. Això va provocar que una part del públic -el que estava situat a l’esquerra de la roca de Sa Palomera- no pogués gaudir de l’espectacle en la seva totalitat per l’acumulació de fum.
Membres de la comissió tècnica han confirmat que el públic del costat dret de Sa Palomera han pogut gaudir d’un espectacle de focs artificials que opta de nou a ser el guanyador.
Aquest dimecres el torn és per a la única empresa estrangera que participa enguany: la Poleggi, que prové d’Itàlia.

Tret de sortida dels actes del 50è aniversari dels focs de Blanes

L’Ajuntament blanenc ha fet públic el primer dels actes commemoratius del 50è aniversari dels focs, edició que tindrà lloc l’any vinent. Es tracta d’un acte que es farà aquest dijous 25 de juliol al vespre a la sala de plens del consistori i comptarà amb la presència del President de la Generalitat, Quim Torra.
L’acte recorrerà el que han significat per Blanes aquests gairebé 50 anys de focs i quina ha estat la seva evolució. L’alcalde Àngel Canosa i el President seran els encarregats del llançament de cinc coets que simbolitzaran les cinc dècades de focs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*