Blanes Portada Societat

Cinc nous ingressos per coronavirus a l'Hospital de Blanes

Cinc nous casos de coronavirus a l’Hospital de Blanes en les darreres hores. Segons les dades que s’han conegut aquest dijous al vespre també s’ha produït una defunció per aquesta malaltia i s’han donat tres altes, amb la qual cosa el número total de pacients ingressats per la Covid 19 és de 18.
Aquestes xifres suposen un repunt en els contagis després de diversos dies amb tendència a la baixa, si bé el número total de pacients ingressats per coronavirus només ha augmentat en una persona en les darreres 24 hores.
També al centre sociosanitari de Lloret de Mar s’han registrat 4 casos nous amb el que la xifra de residents amb coronavirus ascendeix a 44. Pel que als professionals dels diferents centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el número d’afectats ara és de 46.
A la Regió Sanitària de Girona -a la que pertany l’Hospital de Blanes i que inclou set comarques- hi ha 507 persones ingressades per coronavirus, 67 d’elles en estat greu.
Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 352 i les altes hospitalàries acumulades que s’han produït en els hospitals de la Regió és de 1.350.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*