Cultura Portada Sant Pol de Mar

Carme Ruscalleda, confraressa d’Honor de la festa de la ratafia

La cuinera de Sant Pol de Mar, Carme Ruscalleda, ha estat nomenada Confraressa d’Honor de la festa de la ratafia de Santa Coloma de Farners (la Selva) d’enguany. El nomenament s’ha fet en el transcurs del sopar de gala de la festa on s’ha escollit la ratafia guanyadora del concurs de ratafies populars, on Ruscalleda ha format part del jurat.

Abans, la cuinera ha ofert una xerrada a la biblioteca municipal on ha explicat les experiències que està vivint des del tancament ara fa un any del restaurant Sant Pau. Ha parlat de la influència dels ingredients i maneres de fer que arriben de fora -sobretot de la cuina oriental, amb la que experimenta fa anys a través del seu restaurant a Tòquio- i també de la importància de promocionar i mantenir la cuina catalana.

La festa de la ratafia de Santa Coloma de Farners celebra el gruix d’activitats aquest cap de setmana i enguany arriba a la 38a edició. S’han programat més d’una cinquantena d’activitats a diferents espais de la capital de la Selva amb la ratafia com a denominador comú, des de xerrades, conferències i exposicions fins a actes més festius com actuacions musicals o dels gegants i els castellers.

Els organitzadors esperen atraure unes 35.000 persones.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*