Calella Societat

Calella organitza un concurs a Instagram en contra de la violencia masclista

Calella organitza un concurs a Instagram en contra de la violència masclista

Per tal de mostrar el rebuig de la població cap a la violencia masclista i les relacions abusives, l’Ajuntament de Calella ha organitzat un concurs fotogràfic a la xarxa social Instagram, sota el nom “Calella diu prou”.

La iniciativa porta activa des de l’1 d’octubre, i es podrà participar fins el dia 15. Les fotografies que pengin els participants hauràn de reivindicar un missatge en contra de la violencia de gènere i hauran de fer apologia de les relacions de parella igualitàries. Les imatges podran incloure un peu de foto amb el missatge que es vol transmetre. Les bases del concurs estan disponibles a www.calella.cat.

Com participar?

Els concursants hauran de compartir les seves imatges a Instagram i utilitzar els hashtags #calelladiuprou, #calellajove i #calellaesmes.
A més els participants hauran de seguir el compte @calellaesmes. Cada usuari pot participar amb més d’una fotografia amb un màxim de cinc.

Premi

La fotografia guanyadora s’endurà una càmera Instantània Fujifilm i serà utilitzada per l’elaboració del díptic del Protocol per l’abordatge integral de la violència masclista.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*