Calella Cultura Maresme Portada

Calella celebra el Moments de Flors amb 14 espais florals

Moments de Flors 2019. Foto: Aj. Calella

Moments de Flors 2019. Foto: Aj. Calella

Calella celebra aquest cap de setmana la setena edició de Moments de Flors amb 14 espais florals a diferents indrets del municipi. A més, s’hi sumen vuit establiments de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial. També es farà una visita guiada al Parc Dalmau i una plantada d’arbres fruiters.

La setena edició de Moments de Flors arriba aquest cap de setmana a Calella. Enguany seran 14 els espais que donaran la benvinguda a la primavera. A aquests 14 espais, a més, s’hi afegeixen vuit establiments de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial, que engalanaran els seus aparadors per a crear un ambient primaveral arreu del municipi. Aquests establiments són la Papereria Roger, la Pastisseria J. Ramírez, la Papereria Nogueras, Diver 3, Ecovianda, Fem Salat, Pastel i la Floristeria Jardí.

A més, l’Associació Amics del Parc Dalmau ha organitzat una visita guiada al Parc Dalmau i una plantada d’arbres fruiters a la zona de la Muntanyeta. Serà diumenge dia 30 a les 9 i a les 11 h i caldrà reservar cita prèvia.

Els 14 espais de Moments de Flors

Entre els espais que s’engalanaran aquest cap de setmana hi ha el Museu del Turisme, l’Escola Pia, Can Llobet, Can Prat, el pati i balcó de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Can Marré, el far de Calella i la Plaça de l’Ajuntament. També es decoraran els balcons de Can Saleta, l’Ajuntament Vell, Can Basart, l’Ajuntament i Can Campaneria i Can Nualart.

Aquesta serà la setena edició d’un acte que va començar com una aposta complementària a l’històric Concurs i Exposició de Roses de Catalunya. Des de l’Ajuntament, per a celebrar-ho, animen els vilatans a omplir els seus balcons de flors i a redescobrir la ciutat des d’alguns dels seus espais més singulars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*