Lloret de Mar Portada Societat

Aspronis organitza una jornada sobre inserció de col·lectius vulnerables

Visita de l'exconseller comarcal Alfons Molons a les instal·lacions de Aspronis. Foto: CC Maresme

La Fundació Aspronis, que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual a La Selva i l’Alt Maresme, organitza aquest dimecres a Lloret de Mar una jornada sobre inserció laboral per a col·lectius vulnerables. L’objectiu, segons expliquen des de la Fundació en una nota de premsa, és “posar en valor la feina per a les persones amb més dificultats d’inserció”. A la jornada també s’explicarà el servei que s’ofereix des de les entitats socials quant a prospecció, adaptació i seguiment de la feina de les persones a les empreses.
Es tracta d’una jornada dirigida a empreses de totes les dimensions però també a Ajuntaments i institucions que vulguin dur a terme una política de responsabilitat social amb el terrotori en el que operen, mitjançant la contractació de persones en risc d’exclusió o la seva promoció.
La jornada es dividirà en dues parts: la primera estarà dedicada a la inserció laboral i anirà a càrrec de la Fundació “La Caixa”, amb el programa Incorpora. Després hi haurà una taula rodona formada per empreses gironines i maresmenques que tenen a la seva plantilla persones contractades i que compten amb el suport i seguiment d’Aspronis. Per altra banda, la consultora social Nekane Navarro parlarà sobre el grau de compromís de les empreses amb la societat.
L’entrada a la jornada és lliure tindrà lloc a l’hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar de nou a onze del matí.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*