Blanes Cultura Lloret de Mar Portada

Arrenca la programació del Teatre de la Costa Brava Sud

Lapònia, amb Roger Coma i Meritxell Huertas és una de les propostes de la programació del Teatre de la Costa Brava Sud. Foto: Aj. Blanes

Aquest dissabte arrenca la 12a edició de la programació del Teatre de la Costa Brava Sud, la programació teatral conjunta dels teatres de Lloret de Mar i Blanes. I ho fa al Teatre de Lloret amb l’actuació d’humor ‘Dos machos verdes fritos’ amb l’actor malgratenc David Verdaguer. En Teatre de Blanes, per la seva banda, oferirà el primer espectacle el proper 10 de febrer amb ‘Yo sobreviví a EGB’, de Jordi Merca.
L’objectiu d’aquesta programació conjunta és ‘oferir una major projecció dels espectacles, un equip de treball conjunt i un abaratiment dels costos” segons expliquen en una nota de premsa des de l’Ajuntament de Blanes.
Altres noms destacats de la programació del Teatre de la Costa Brava Sud per als propers mesos són l’actuació de Bruno Oro a Blanes el proper 23 de març amb l’obra ‘Immortal’ i Roger Coma i Meritxell Huertas com la funció ‘Immortal’, prevista per al 18 de maig també a Blanes. A Lloret destaquen la funció ‘Scape Room’, amb Joel Joan -entrades exhaurides- el 15 de febrer; ‘Kassandra’ de Sergi Blanco el 3 de maig o ‘Sàpiens’ amb Mireia Portas i Enric Cambray el 22 de març, entre molts altres.
Durant l’anu passat 2018, el Teatre de la Costa Brava Sud va presentar 95 propostes entre les actuacions dels teatres de Lloret de Mar i Blanes. Més d’un 72% van ser espectacles produïts per companyies professionals, i el 28% restants van ser actuacions promogudes per entitats locals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*