Uncategorized

El Consorci de Turisme arriba a un acord amb els 4 camps de pitch&putt del Maresme per organitzar competicions amb el nom de ‘Costa de Barcelona-Maresme’

El Consorci de Turisme ha arribat a un acord amb els 4 camps de pitch & putt del Maresme per organitzar competicions amb el nom de “Costa de Barcelona-Maresme” i, alhora,  comercialitzar paquets d’ofertes per als practicants d’aquest esport. De moment el Consorci i els gestors dels camps han acordat oferir el Green Fee Costa de Barcelona-Maresme, un abonament que permet utilitzar les instal·lacions amb un preu únic i el torneig I Quadrangular de Pitch & Putt Costa de Barcelona-Maresme.

Aquest torneig es disputarà en els 4 camps maresmencs: a Teià el 19 i 20 de febrer, a Sant Andreu de Llavaneres el 2 i 3 d’abril (HCP 1) i 4 i 5 de juny (Tennis Mora) i a Sant Cebrià el 19 i 20 de juny.

El Consorci de Turisme explica en una nota que l’objectiu és que les persones que arriben a la comarca per practicar aquest esport aprofitin per visitar i conèixer més a fons el Maresme i els seus productes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*