Uncategorized

L’empresa adjudicatària de les obres del centre l’Amistat de Premià de Mar presenta concurs de creditors

L’empresa que va resultat adjudicatària de les obres del centre l’Amistat de Premià de Mar, Imaga, ha presentat concurs de creditors degut a la difícil situació econòmica per la que travessa.

És per això que, per garantir que les obres no es paralitzen per un llarg període de temps, l’Ajuntament ha decidit actuar. Després d’uns dies de negociacions, el consistori ha decidit traspassar els treballs pendents a una altra empresa (Arumí) que fins ara estava subcontractada per la adjudicatària.
De no haver arribat a un acord amb les parts l’Ajuntament calcula que les obres s’haurien endarrerit un any ja que s’hauria entrat en un procés judicial.

El nou centre de l´Amistat comptarà amb una sala polivalent que es destinarà a activitats escèniques, musicals i associatives. Tindrà un aforament de 400 localitats disposades en un amfiteatre fix i una grada retràctil a platea que permetrà alliberar tota la sala per obtenir un espai pla i diàfan. A la segona planta s´ubicaran sales i despatxos per a col·lectius i entitats que depenen de l´Associació l´Amistat Obrera.

La inauguració del nou centre de l’Amistat està prevista entre els mesos de juny i juliol.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*