Economia Mataró

Via lliure per a la instal·lació de El Corte Inglés a Mataró

Signatura de la compra-venda dels terrenys on ha d'anar El Corte Inglés a Mataró. Foto: Aj. Mataró

El Corte Inglés està una mica més a prop de Mataró. Aquest dilluns s’ha conegut que el jutgat número 3 de la ciutat ha arxivat la querella de Can Fàbregas amb el que queden desestimades les imputacions contra l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, el regidor d’Urbanisme, Ramon Bassas, i la lletrada de l’Ajuntament, Maria Lluïsa Guanyabens, per un pressumpte delicte d’ordenació del territori i un altre contra el patromini històric. L’Ajuntament havia autoritzat el desmuntatge de la nau de Can Fàbregas, d’estil modernista i catalogada, com a pas previ per a la construcció dels magatzems de El Corte Inglés a la ciutat.

Aquest dilluns al vespre Joan Antoni Baron expressava la seva satisfacció pel sobreseïment de la causa al seu Twitter: “Som innocents i tot s’ha fet bé com sempre hem mantingut”

ICV-EuiA també ha mostrat la seva satisfacció per l’arxivament del cas de Can Fàbregas. Així ho ha expressat el cap de llista per a les properes eleccions municipals, Esteve Martínez, en un nota de premsa. Per a Martínez, la resolució “dóna validesa a les tesis que sempre ha defensat ICV-EUiA i el Govern Municipal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*