Uncategorized

El Ple de Premià de Mar aprova un pressupost que es redueix un 4,3% respecte al de l’any anterior

El Ple de l’Ajuntament de Premià de Mar ha aprovat aquest dijous un pressupost municipal per aquest 2011 de gairebé 22 milions d’euros, una xifra que és un 4,3% inferior a la de l’any passat. Les àrees de l’Ajuntament afectades per aquesta retallada pressupostària són gairebé totes excepte la de serveis socials que veu incrementada la seva assignació en 471.000 euros, la de serveis territorials, amb un increment de 427.000 euros i la d’esports, que augmenta en 20.000 euros.

Les inversions d’enguany a Premià de Mar ascendiran a 2.026.690 euros, una quantitat similar a la del 2010, que s´ha aconseguit amb un endeutament de 500.000 euros. Tot i això els comptes de Premià de Mar gaudeixen d’una bona salut ja que l’endeutament del consistori no arriba al 75%, límit fixat pel govern de l’Estat per poder continuar endeutant-se.

Les principals inversions previstes per aquest 2011 contemplen les obres de millora del nucli antic, concretament dels carrers Marina i Gibraltar, la millora i adequació de l’espai públic, el pla de barris (Santa Maria) i el pagament de la segona bianualitat del nou pavelló Voramar.

El pressupost es va aprovar amb
els vots a favor de l´equip de govern, format per CiU i ERC, l´abstenció del
PP a l’oposició i els vots en contra del PSC i ICV-EUiA també a l’oposició.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*