Uncategorized

10.000 nens i nenes han visitat el parc Francesc Macià de Malgrat durant el 2010

10.000 nens i nenes han visitat el parc Francesc Macià de Malgrat de Mar durant el 2010 segons dades facilitades per la Policia Local del municipi. Els petits visitants han vingut d’arreu de Catalunya però també d’altres punts de l’Estat com Segòvia, Àvila, Toledo i, fins i tot, de l’estranger, concretament de la República Txeca.

Les poblacions catalanes que han aportat aquestes visites al parc malgratenc han estat, a part de Malgrat, Mataró, Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Canet de Mar, Igualada, Palafolls, Tordera, Vidreres, Blanes, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Granollers, Girona, Premià de Mar, Sant Celoni, Canovelles, Fornells de la Selva, Santa Coloma de Farners, Terrassa, Vilassar de Mar, Sabadell, Sant Andreu de la Barca, Ripollet, Vic, Masnou, Argentona, Montcada i Reixac, Sant Andreu de Llavaneres, Vilanova de Sau, Cornellà de Terri, Alella, Sant Feliu de Codines, Polinyà, Les Franqueses del Vallès, Montornés del Vallès, Tossa de Mar, Arenys de Mar, Arenys de Munt i Matadepera.

Les dades no inclouen el nombre de visites que s’han fet a títol individual, només les de grup a través d’escoles i casals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*