Uncategorized

El PSC de Caldes diu que Joan Rangel va escriure com a militant del PSC i no com càrrec públic a la revista local socialista

El PSC de Caldes d’Estrac ha volgut matisar que Joan Rangel es va expressar en el seu article d’opinió a la revista local socialista (en el que criticava l’equip de govern municipal) com a Secretari de Política Institucional del partit i no com a Delegat del Govern de l’Estat a Catalunya. Així ho ha explicat en declaracions a maresme360 Miquel González, portaveu de l’agrupació local del PSC. El mateix Joan Rangel també va escriure un comentari en aquest sentit el mateix dia que maresme360 publicava les declaracions de l’alcalde Joaquim Arnó (CiU).

Respecte a la polèmica generada per la negativa de cessió d’un espai municipal (segons el PSC) per a la celebració d’un homenatge a un regidor socialista mort l’any passat, González ha explicat que ell mateix va parlar amb la persona encarregada dels espais públics del municipi per demanar primer el pavelló municipal i després la sala cultural.

Sobre la polèmica del mercat municipal

Joaquim Arnó va explicar la setmana passada a maresme360 que el procediment que s’havia seguit per fer la reforma de les parades del mercat havia estat el mateix per a totes. Aquesta explicació no convenç al PSC de Caldes d’Estrac que les ha qualificat de “pobres” i defensa que les reformes no s’han fet correctament ja que “no hi ha ni projecte ni aprovació i per tant no s’han liquidat les taxes corresponents, amb la qual cosa s’està afavorint a una persona “.


Publicitat

Miquel González també ha denunciat que el PSC de Caldes se sent “perseguit i asfixiat” per l’equip de govern municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*