Maresme Política Portada

Joaquim Arnó assumeix la presidència del Consell Comarcal del Maresme de forma temporal

Joaquim Arnó assumeix la presidència del Consell Comarcal del Maresme

El fins ara vicepresident del Consell Comarcal del Maresme, Joaquim Arnó, ha assumit de forma temporal la presidència de l’ens comarcal en substitució de Miquel Àngel Martínez, que va presentar la seva dimissió fa dues setmanes. Martínez es va acomiadar en el ple del Consell Comarcal del Maresme celebrat el passat dimarts però, de moment, continua sent alcalde de Sant Vicenç de Montalt.

Joaquim Arnó assumeix la presidència del Consell Comarcal del Maresme fins el proper dimarts 24 de juliol a les cinc de la tarda, quan hi ha convocat un ple extraordinari per escollir el nou president de l’administració comarcal. L’escollit -que tindrà el màxim de suports en virtut de l’acord de govern que mantenen PDeCAT i PSC- és l’actual alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó.

El fins ara president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, ha hagut de dimitir després que sortís a la llum una gravació d’àudio de la que es dedueix que l’expresident comarcal i alcalde de Sant Vicenç de Montalt va fer servir material propietat de l’Ajuntament per fer unes obres a casa seva fa set anys. La publicació de la gravació va provocar que tots els partits polítics amb representació al consistori santvicentí demanessin la dimissió de Martínez durant el ple ordinari del mes de juny. Fins i tot, van amenaçar amb una moció de censura si l’alcalde no deixava el seu càrrec.

El seu partit, el PDeCAT li va demanar la dimissió com a president del Consell Comarcal del Maresme però “respecta” la seva decisió de mantenir l’acta de regidor a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i de mantenir-se com a alcalde de la població.


Publicitat

Durant la roda de premsa en la que va anunciar la seva renúncia com a màxim responsable de l’ens comarcal, Miquel Àngel Martínez va dir que tot plegat es tracta d’una “maniobra política a un any de les eleccions municipals” i que, a partir d’ara, es dedicaria a “restablir el seu honor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*