Arenys de Mar Canet de Mar Portada Societat

Valoració positiva del CanetRock d’enguany

Imatge del CanetRock 2018. Foto: CanetRock

Els organitzadors del CanetRock, un dels festivals de música catalana de l’estiu més destacats, han fet una valoració positiva del Canet Rock d’enguany que ha tingut lloc aquest cap de setmana. En total, han passat 23.000 persones pel recinte del Pla d’en Sala, a cavall entre Canet de Mar i Arenys de Mar. La directora del festival, Gemma Recoder, ha destacat que ja s’han venut entrades per a la propera edició. En unes declaracions recollides en una nota de premsa, Recoder també ha fet èmfasi en la millora de les infraestructures que “milloren any rere any per oferir millors serveis per tothom”. L’edició d’enguany del CanetRock també ha tingut un record pels presos polítics.

L’any vinent, CanetRock celebrarà la sisena edició de l’etapa actual i la desena comptant les que es van fer als anys 70. Una de les novetats per a l’edició de l’any vinent és la posada a la venda de les entrades via online a un preu especial de 25 euros. Una de les possibilitats és pagar una part de l’entrada ara i abonar la resta al desembre del 2018. Els organitzadors també han explicat que estan preparant “diverses sorpreses” per celebrar les deu edicions del CanetRock.

L’edició d’enguany del CanetRock ha comptat amb les actuacions d’artistes i grups de primer nivell com  MacacoLa RaízEls CatarresEls Amics de les Arts i Txarango, entre altres. Una de les novetats d’aquest 2018 ha estat que, per primera vegada, el festival ha apostat per una actuació que combina música i ball, a càrrec de La Soul Machine i els Brodas Bros. Per altra banda, també han repetit actuació Animal, Zoo i Dr.Prats, tres de les bandes més joves del panorama musical català.

El CanetRock 2018 també ha comptat amb les actuacions de Miquel del Roig, DJ Ernest Codina i PD Busquets, que han ajudat un cop més a fer més amenes les transicions entre les actuacions dels diferents grups del cartell.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*