Canet de Mar Portada Societat

En marxa el CanetRock 2018

El CanetRock 2018 espera l'assistència de 22.000 persones. Foto: Vicenç Tomàs

A les quatre de la tarda d’aquest dissabte ha obert les portes del recinte del Pla d’en Sala que per cinquè any consecutiu -de la nova etapa- acull un dels festivals musicals de referència de l’estiu, el CanetRock. El festival, que se celebra en terrenys d’Arenys de Mar però amb accés per Canet de Mar, supera enguany el número d’edicions del mític festival dels anys 70 i oferirà dotze hores de música en directe de forma ininterrompuda, des de les sis de la tarda fins les sis del matí.

El cartell del festival 2018, que ja ha exhaurit les entrades, comptarà amb les actuacions de Macaco, La Raíz, Els Catarres, Els Amics de les Arts i Txarango, entre altres. Una de les novetats d’aquest 2018 és que per primera vegada, el festival aposta per una actuació que combina música i ball, que anirà a càrrec de La Soul Machine i els Brodas Bros. Per altra banda, repeteixen actuació Animal, Zoo i Dr.Prats, tres de les bandes més joves del panorama musical català.

El CanetRock 2018 també comptarà amb les actuacions de Miquel del Roig, DJ Ernest Codina i PD Busquets, que ajudaran a fer més amenes les transicions entre les actuacions dels diferents grups del cartell.

La gestió de les cues i els accessos presenten enguany punts de millora importants amb la incorporació de més passarel·les d’entrada i més personal de control. El CanetRock compta amb una assistència de públic consolidada de 22.000 espectadors.


Publicitat

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*